Getuigenissen

Hieronder kunt u enkele getuigenissen lezen van mensen die u voor gingen, en met plezier gebruik maken van WillOn.

“Ik vond vooral de eerste 10 vragen van willOn interessant, want ik bepaal graag zelf hoe ik begraven wordt. Ik heb kunnen kiezen welke uitvaart en type kist ik wou. Ook de stijl van de bidprentjes heb ik gekozen. Het was ook heel handig dat de website een idee geeft hoeveel de begrafenis gaat kosten, en ik heb dan ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om deze som te laten verzekeren. Zo ben ik in alle omstandigheden zeker van een degelijke uitvaart.”

 Lieve Janssen, Antwerpen, 70 jaar

“Aangezien onze ganse familie zeer muzikaal is, vond ik het belangrijk dat voor mijn uitvaart de juiste muziek gekozen wordt. Ik heb via willOn enkele muziekfragmenten opgeladen, zodat deze tijdens mijn uitvaart kunnen gebruikt worden. Ik heb ook de wens uitgedrukt dat mijn kleindochter, die violiste is, een stukje van mijn lievelingsmuziek zou spelen. Op deze manier hoop ik mijn nabestaanden een mooie herinnering na te laten.”

Frans Mertens, Dilbeek, 78 jaar

“Ik heb vooral een aantal praktische aspecten aan willOn interessant gevonden. Aangezien ik niet zeker ben dat mijn overlevenden juist weten wie op mijn uitvaart moet uitgenodigd worden, heb ik deze personen opgeladen in de willOn database. Vanaf nu zal ik dit om de zes maanden updaten zodat niemand vergeten wordt ! Zeer handig.” 

Bruno De Mulder, Wemmel, 44 jaar

“WillOn was voor mij een echte ontdekking. Ik was reeds geruime tijd op zoek naar een middel om mijn uitvaart te personaliseren zonder dat ik dat vooraf in detail met mijn echtgenote moest bespreken. Ik heb nu een persoonlijke boodschap geschreven die in willOn bewaard wordt en die door mijn beste vriend Jacques tijdens de plechtigheid zal voorgelezen worden. Tevens heb ik ook nog enkele zaken gespecifieerd voor die plechtigheid. Ook het feit dat je je wilsuitvoerders kan bepalen vond ik zeer makkelijk en een garantie dat mijn laatste wil correct zal uitgevoerd worden.”

Florette Vanderfraenen, Aalst, 65 jaar