Over willOn

Over willOn

Inderdaad! Met de website van willOn kan je je eigen uitvaart via het internet volledig zelf regelen.

  • De vragenlijst zorgt ervoor dat u een duidelijk overzicht heeft van de zaken die geregeld dienen te worden igv een overlijden;
  • Dit zijn dezelfde zaken die u anders met de begrafenisondernemer zou bespreken;
  • De keuze die u maakt wordt ondersteund door een uitgebreide product- en dienstenkeuze;
  • Een vertrouwenspersoon of executor kan aangesteld worden die verantwoordelijk zal zijn voor de concrete uitvoering van uw wensen;
  • Belangrijke data, persoonlijke boodschappen, etc kunnen gemakkelijk opgeslagen en geraadpleegd worden;
  • De begrafenisondernemers, verzekeringsmaatschappijen en advocaten die aangesloten zijn bij willOn zijn gebonden aan strikte voorwaarden;
  • willOn is een volledig onafhankelijke organisatie, niet gebonden aan begrafenisondernemers of verzekeringsmaatschappijen

Voordelen van deze website:

WillOn.be bewaart al uw keuzes en informatie helemaal gratis. 
U kan dus gratis gebruik maken van alle extra mogelijkheden die willOn u te bieden heeft. U legt uw uitvaart nog meer in detail vast. U kan bijvoorbeeld een adressenlijst aanleggen en aanstippen wie u graag op uw viering aanwezig wil zien, wie u uitgenodigd  op de koffietafel/lunch en wie verwittigd moet worden na uw heengaan. U kan ook uw eigen afscheidstekst en muziek voor de viering bepalen, de foto voor uw bidprentje kiezen of zelfs videoboodschappen opladen. Ook kan u één of meer mensen uitnodigen om de uitvoering van mijn uitvaartwensen op zich te nemen.

U bepaalt zelf hoeveel tijd u nodig heeft om de vragenlijst in te vullen
Het afhandelen van de gehele vragenlijst hoeft niet in een keer te gebeuren. Indien u graag over bepaalde dingen langer wilt nadenken, kan u altijd terugkomen naar willOn. U logt in met uw persoonlijke account en u kan de vragenlijst verder invullen. U bent dus niet gebonden aan een tijdslimiet waar dit bij een begrafenisondernemer vaak wel het geval is.

Allesomvattende dienstverlening
Vanaf het begin tot het einde kan u volledig zelf bepalen hoe u uw uitvaart graag geregeld zou zien. Persoonlijke wensen en boodschappen worden opgenomen, maar ook meer praktische zaken zoals inloggegevens voor bepaalde websites kunnen gedocumenteerd worden op de website.

U heeft een volledig overzicht van de begrafenisondernemers in gans België
Hierdoor kan u naar gelang uw voorkeuren bepalen door welke begrafenisondernemer u graag uw uitvaart zou laten verzorgen. Zowel het aanbod als de prijsindicatie zal u helpen om de gepaste begrafenisondernemer voor uw uitvaart te vinden.

U kunt de gemaakte keuzes doorspreken met familie of vrienden
Van zodra u de vragenlijst vervolledigd hebt, kan u de antwoorden naar uw emailadres laten versturen. Zo bent u in de mogelijkheid om op elk moment uw antwoorden te bekijken en eventueel verder te bespreken met familie of vrienden. Ook wanneer familie of vrienden zich in het buitenland bevinden, kan u dit documenten naar hen doorsturen.

U vindt een antwoord op al uw vragen
De website probeert een duidelijk overzicht te geven van de belangrijste zaken die voorafgaand aan een uitvaart geregeld dienen te worden . Daarnaast zal er eveneens meer specifieke informatie te vinden zijn voor de executors, personen die door de overledene verantwoordelijk worden gesteld voor de uitvoering van de uitvaart.

U kunt op elk gewenst moment contact opnemen met ons voor vragen of advies
Indien u toch met specifieke vragen zou zitten of zaken die u graag op een persoonlijke manier met ons had besproken, kan u ons altijd telefonisch maar ook per e-mail contacteren.

Ontdek hoe ook jij je basiswensen kan vastleggen.
Klik HIER

 

Info@willOn.be

+32 2 529 51 48